Koffie zetten met de apparaten voor een Nespresso capsule is super gemakkelijk. Zodra je de capsule in de machine hebt gedaan en op de knop drukt, begint de koffie al in het kopje te stromen. Vanwege de populariteit van Nespresso worden de apparaten worden op veel plaatsen verkocht. Er is ook altijd wel een Nespresso machine aanbieding in één van de webshops of winkels. Door daar alert op te zijn kun je jouw favoriete machine met een flinke korting kopen. Dat betekent dat de aanschafprijs een stuk lager is, of dat er een gratis pakket met capsules bij wordt geleverd.

Koffie naar eigen smaak

De Nespresso koffiecups worden door meerdere merken gemaakt. Douwe Egberts is een merk dat veel lekkere smaken van de Nespresso koffie heeft. Je kan kiezen uit de standaard smaken Ristretto, Lungo, Cappuccino, Americano en Espresso. Daarnaast worden er door te variëren met de sterkte een groot aantal varianten op deze smaken aangeboden. Net zoals bij de apparaten is er ook bijna altijd wel ergens een koffiecups aanbieding. Als je goed oplet hoef je nooit Nespresso koffiecups voor de volle prijs te kopen. Aanbiedingen bieden ook de kans om eens te experimenteren met nieuwe smaken.

Alle aanbiedingen op een rij

Het is als consument niet bij te houden waar de actuele Nespresso aanbiedingen voor machines en koffiecups precies lopen en wat de randvoorwaarden zijn. Soms krijg je meteen een flink bedrag aan korting, maar er wordt ook gewerkt met cashback kortingen. Dat wil zeggen dat je eerst de volle prijs moet betalen. De factuur wordt vervolgens opgestuurd, waarna je een deel van de prijs retour krijgt op je bankrekening. Gratis koffie capsules zijn ook erg gewild als aanbieding. Je kunt de aanbiedingen in de gaten houden door gebruik te maken van een online platform voor Nespresso aanbiedingen. Meestal kun je meteen doorklikken daar de betreffende aanbieding.