Met nieuwe schoenen maak je echt de blits tijdens de feestdagen. Er zijn veel goede schoenen van goede merken op de markt te vinden. Nike is een van de bekendere en populairdere merken als het gaat om schoenen. In het assortiment vind je allerlei soorten en maten schoenen waarmee je de blits kunt maken, niet alleen tijdens de feestdagen maar altijd. Goede schoenen van Nike kosten wel iets, maar korting kan nooit kwaad. Dan is het handig om te wachten tot Black Friday. Black Friday valt standaard in eind november, de perfecte tijd dus om nieuwe schoenen voor jezelf of voor iemand anders te halen.

Black Friday keert elk jaar terug

Black Friday is een van de grootste kortingsdagen van het jaar en keert gelukkig elk jaar weer terug. Black Friday 2021 is net voorbij, maar Black Friday 2022 zit er gelukkig weer aan te komen. Black Friday zal in 2022 vallen op vrijdag 25 november. Op deze dag kun je schoenen van Nike scoren met veel korting. Ook staan de dagen voor en na deze vrijdag vaak ook in het teken van korting. In de winkel van Nike zelf en winkels waar ze deze schoenen verkopen zul je dan veel goede deals en acties tegenkomen.

Black Friday Zalando

Veel winkel verkopen schoenen van Nike. Tijdens Black Friday raden we aan de Black Friday Nike acties en deals bij Zalando in de gaten te houden. Zalando heeft namelijk altijd veel Nike schoenen in zijn assortiment. Je kunt in deze winkel allerlei maten en soorten vinden. Hier kun je dus ook het beste zijn tijdens Black Friday. Zalando doet namelijk ook elk jaar weer mee aan Black Friday. Maak een wenslijstje van de Nike schoenen die je graag zou willen kopen met korting tijdens Black Friday en houd de Black Friday Zalando deals in de gaten.