Het Philips Hue systeem is een revolutionair systeem, waarmee je door middel van een app de verlichting in je woning kunt beheersen. De app werkt heel eenvoudig. Van elke lamp is in te stellen wanneer hij moet branden, in welke kleur en met welke helderheid. Er zijn ook componenten die het mogelijk maken dat lampen volautomatisch gaan branden. Het gaat bij verlichting echter niet alleen om de techniek, maar ook om het design. Daarom is er regelmatig een Hue lampen aanbieding. Daarbij zijn de lampen tegen kortingen van meer dan 30 procent te krijgen.

In- en opbouwspots

Bij het Philips Hue systeem kan elke lamp draadloos worden bediend. In een woning bestaat het grootste deel van de lampen niet uit hang- of staande lampen, maar uit spots. Om voor elke stijl Philips Hue Spots beschikbaar te hebben, zijn er diverse modellen inbouw- en opbouwspots verkrijgbaar. De Milliskin inbouwspots zijn heel klein. De lampen zijn draai- en kantelbaar. De Centura inbouwspot is een stuk groter en kan ook worden gericht op een voorwerp. Model Phoenix schijnt recht naar beneden. De lampen in de spot zijn volledig draadloos in te stellen, zowel wat betreft kleur, intensiteit en momenten van in- en uitschakelen.

Aanbiedingen

Bij de opbouwspots is het aantal modellen van Philips Hue nog een stuk groter. De Buratto bestaat uit drie spots, en de Runner heeft twee wat kleinere lampen. Pillar opbouwspots hangen verticaal aan het plafond en hebben een strakke uitstraling. De opbouwspot Fugato heeft vier spots op een balk. Model Argenta en Buckram bevatten elk twee draaibare spots. Alle spots van het Philips Hue systeem worden met grote regelmaat als aanbieding verkocht. Je kunt de aanbiedingen het beste vinden op het platform Philips Hue aanbiedingen. Per model worden de aanbiedingen van de verschillende winkels verzameld, zodat je de aanbiedingen uitstekend kunt vergelijken.