Wie liefhebber is van hoge kwaliteit koffie en weinig ruimte in de keuken heeft, zou kunnen overwegen een Bezzera BZ09 te kopen. Dit is een professioneel espressoapparaat dat desondanks weinig ruimte in beslag neemt. Je zet er dus hoge kwaliteit koffie mee, zonder dat je veel ruimte hoeft te verliezen op het aanrecht. Ideaal voor weinig ruimte en heerlijke koffie dus. De Bezzera BZ09 is een espressomachine van het merk Bezzera. Een Italiaans merk dat haar oorsprong in Milaan vindt in 1901. Nog altijd produceren ze hoge kwaliteit espressomachines.

De details

De Bezzera BZ09 is ideaal om espresso of koffie mee te zetten. Je bepaalt zelf voor ieder kopje de sterkte en hoeveelheid koffie die je zet. Het water is snel opgewarmd en blijft op dezelfde temperatuur. Ook is het apparaat voorzien van een stoompijp. Daarmee kun je goed cappuccino’s zetten bijvoorbeeld. Het materiaal van het apparaat bestaat uit RVS en chroom. Je ziet of het apparaat het water voldoende heeft verwarmd aan de hand van de manometer op het apparaat. Deze geeft de druk aan. Je kunt op het apparaat koffiekopjes voorverwarmen.

Als een barista koffie zetten

Met al deze handige aspecten van de espressomachine, kun je thuis koffie zetten als een echte barista. Het apparaat is van alle nodige gemakken voorzien en heeft natuurlijk een mooi Italiaans design. Bovendien zit er een beveiliging op het apparaat, zodat je geen koffie kunt zetten wanneer je te weinig water in de machine hebt. Hij schakelt dan uit tot je het waterreservoir bijvult. Er is zelfs een automatisch ontkalkingsysteem. Zo haal je eenvoudig heerlijke en hoge kwaliteit koffie in huis en zet je de lekkerste koffie voor jouzelf en de mensen die bij je over de vloer komen.