Het dak van je huis kan tientallen jaren meegaan. Een dak met dakpannen heeft een levensduur van soms wel 80 jaar. Daken van bitumen of EPDM kunnen eveneens tientallen jaren mee. Maar dan moet je wel zorgen voor goed dakonderhoud. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan een ervaren dakdekkersbedrijf in Harderwijk. Of er nu schade aan het dak is of er is regulier onderhoud nodig. De dakdekker voert op het dak eerst een inspectie uit. Vervolgens doet hij verslag van zijn bevindingen. Als er onderhoud nodig is dan krijg je daarvan een prijsopgave. Soms is er sprake van een kleine lekkage die je zelf misschien nog niet eens had opgemerkt. Maar door deze te herstellen kan erger worden voorkomen.

Onderhoud aan verschillende soorten daken

Dakwerk kan onderhoud uitvoeren aan verschillende soorten daken. Het maakt dus niet uit of je EPDM dakbedekking hebt of bitumen of dakpannen. Bij dakonderhoud wordt uiteraard ook altijd gekeken naar het lood- en zinkwerk, de dakgoten en de schoorsteen. Na een onderhoudsbeurt kan je dak er weer een paar jaar tegen. Als er schade is aan het dak, bijvoorbeeld na een storm, dan kun je de dakdekker dag en nacht bellen. Het dak wordt zo snel mogelijk hersteld zodat je weer comfortabel en veilig in je huis kunt wonen.

Maak een afspraak voor dakinspectie en dakonderhoud

Ben je op zoek naar een ervaren dakdekker? Maak een afspraak met Dakwerk voor een uitgebreide dakinspectie. Dat doe je natuurlijk ook als je je dak wilt laten vernieuwen of isoleren. Met een goed geïsoleerd dak bespaar je flink op je stookkosten. Ook verhoog je daarmee het energielabel van de woning. Dit is gunstig bij verkoop. Goede isolatie maakt je huis bovendien geschikt voor alternatieven voor de gasgestookte cv installatie, zoals een warmtepomp of aansluiting op een warmtenet.