Jägermeister is een drankje die vrijwel iedereen kent. Deze unieke kruidenbitter heeft een alcoholpercentage van 35% en wordt dan ook meestal gedronken in combinatie met andere dranken. Een belangrijk kenmerk van Jägermeister is dat de drank vaak zeer koud wordt gedronken: het wordt dan ook aangeraden om de drank in de diepvries te bewaren. Twijfel je over de aanschaf van een fles Jägermeister? Het is dan zeker aan te raden om voor een Jägermeister aanbieding te kiezen. Je bespaart zo heel wat geld en je geniet nog meer van dit ijskoude drankje.

Deze mixdrankjes maak jij met Jägermeister

Jägermeister puur drinken kan in de vorm van een shot, maar het is ook mogelijk om deze kruidenbitter met andere dranken te mixen. Heb je jouw Jägermeister aanbieding in huis, dan kun je meteen aan de slag met het maken van de lekkerste drankjes. Je kunt Jägermeister niet alleen mengen met rum, maar ook met sinaasappelsap en limonadesiroop, meloen likeur, coca cola cherry of redbull. Dit zijn stuk voor stuk populaire combinaties met deze drank. Welke is jouw favoriet? Schaf de Jägermeister aanbieding aan en ontdek het zelf!

Andere kruidenbitters die jij kunt bestellen

Behalve Jägermeister zijn er nog meer populaire dranken die je met korting kunt bestellen. Alcoholische dranken zijn over het algemeen wat prijziger en daarom is een mooie sale altijd welkom. Ook een aanbieding op een kruidenbitter als Berenburg kom je regelmatig tegen en ook vele andere dranken schaf je met korting aan. Heb je binnenkort een feestje of wil je voor toekomstige feestelijke gelegenheden alvast wat alcoholische versnaperingen inslaan? Kies voor een Jägermeister aanbieding en ontdek alle andere aanbiedingen op drank!