Eigenaren van klassieke auto’s moeten soms veel moeite doen om onderdelen voor hun vervoermiddel te krijgen. Je bent soms zelfs aangewezen op ruilbeurzen, waar je met eigen ogen kunt zien of het werkelijk om de originele producten gaat. Wie een klassieke Volvo heeft, heeft geluk. Want voor deze auto’s bestaat een website waar veel accessoires te koop zijn. Als je bijvoorbeeld Volvo velgen wilt kopen is het voldoende om het model van je Volvo in te voeren. Dan krijg je meteen een overzicht van de verschillende opties te zien. Het is aan jou om dan de originele onderdelen te selecteren.

De herkomst van Volvo velgen

Bij muddekokparts.nl in de webshop zijn de filtermogelijkheden erg groot. Je kunt het kenteken van je auto invoeren en krijgt meteen een overzicht van de beschikbare velgen. Een andere mogelijkheid is, het model Volvo in te voeren om daar de juiste velgen bij te vinden. Over de herkomst van de Volvo velgen die je koopt hoef je je geen zorgen te maken. Er is bij elk product te lezen waar het vandaan komt. Zoals bekend zijn er bedrijven die imitatie velgen verkopen. Controleer daarom altijd of er een registratienummer in de velg is geperst, want alleen dan gaat het om een origineel Volvo onderdeel.

Producten bestellen

Bij Mudde Kok Parts duurt het ongeveer 2 á 3 dagen voordat je de producten die besteld zijn thuis worden bezorgd. Je moet bij het bestellen van velgen en banden rekening houden met bezorgkosten van € 25. Als je die kosten wilt uitsparen kun je de bestelde producten ophalen bij Mudde Kok Automotive. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van het land, in Urk. In de loop van 2022 zal het bedrijf verhuizen naar Nunspeet. Het is uiteraard ook mogelijk om de producten in de garage op je auto te laten monteren.