De keukenmachine is een keukenhulp die voor bijna elke bereidingstaak kan worden gebruikt, van het versnipperen en in plakken snijden van groenten tot het pureren van zachte ingrediënten voor soepen en sauzen. De keukenmachine is ook ideaal voor het mengen van beslag, het maken van pasteideeg of zelfs het kneden van brooddeeg. Ze zijn echt veelzijdig en kunnen je veel tijd in de keuken besparen.

Je kan er zelfs kaas mee raspen!

Je kunt een keukenmachine zelfs gebruiken om kaas te raspen, wat meestal niet het eerste is waar mensen aan denken als ze “keukenmachine” horen. Het raspen van harde kazen zoals Parmezaanse kaas met een rasp is vervelend werk, maar met een keukenmachine is het een fluitje van een cent: je snijdt gewoon de hoeveelheid kaas af die je wilt raspen, gooit hem in de keukenmachine met een beetje bloem (zo blijven de stukjes gescheiden), draait hem rond tot hij eruitziet als geraspte kaas, en voila! Je hebt perfecte kleine stukjes kaas, klaar om over je pasta of je salade te strooien.

Wat is een Bosch keukenmachine

De Bosch keukenmachine is een keukenhulp die het werk van verschillende apparaten kan doen. Hij heeft een grote invoerbuis, zodat je een hele kip in stukken kunt snijden en in de kom kunt doen zonder voorwerk. Het heeft een hakmes waarmee je snel uien, wortels en selderij kunt snijden voor jouw favoriete soepen en stoofpotten. Er is zelfs een speciale hakselaar voor het snijden van aardappelen of kool in aardappelpuree of koolsla.

De voordelen van een Bosch keukenmachine

Bosch is niet het enige merk in de stad, maar het heeft wel een aantal voordelen ten opzichte van andere merken: het robuuste ontwerp gaat jarenlang mee, het heeft handige functies zoals een automatische uitschakeling, en het biedt meer dan één maat keukenmachine om aan jouw behoeften te voldoen. De extra grote kom is ideaal voor gezinnen of wanneer je grote hoeveelheden tegelijk wilt bereiden: je kunt in één keer genoeg ingrediënten voor jouw favoriete chili fijnhakken of genoeg guacamole maken voor een heel feestje. De kleinere kom is ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je kunt beslissen hoeveel voedsel je in één keer wilt bereiden.