De iPhone 11 is een relatief nieuw model dat in de afgelopen jaren populair is geworden op de Nederlandse markt. Wij geven je hier een aantal redenen waarom jij op een bepaald moment jouw iPhone 11 verkopen en hoe je dan een gepaste prijs kunt samenstellen. Een iPhone 11 is een bijzonder modern toestel waar je vrijwel alle Apple mogelijkheden mee hebt en die je eenvoudig kunt koppelen aan jouw computer of tablet van hetzelfde merk om zo informatie te delen en zo efficiënt mogelijk gebruik te kunnen maken van moderne technologieën.

Waarom zou je jouw iPhone 11 willen verkopen?

Er zijn een aantal zaken die ertoe kunnen leiden dat je jouw iPhone 11 wilt verkopen. Misschien ben je er achter gekomen dat de producten van Apple toch niet helemaal jouw ding zijn. Daarnaast is er nu de IPhone 12, waarin opnieuw de nodige verbeteringen zijn doorgevoerd. Verder kan het zijn dat jouw telefoon bepaalde gebreken toont. Je kunt hem dan weliswaar moeilijker verkopen aan een particulier maar er zijn ook professionele bedrijven die interesse hebben in de onderdelen ervan omdat zij die kunnen recyclen in beschadigde of refurbished Apple apparaten.

Wat is de juiste prijs voor een iPhone 11?

Er zijn een diverse factoren van invloed op de juiste prijs die jij vraagt voor jouw iPhone 11. Het zal voor velen belangrijk zijn dat er weinige schade is ontstaan en dat het apparaat er in het algemeen goed uitziet. Al helemaal ideaal is als je zelf de eerste eigenaar van de iPhone 11 was zodat je alles kunt vertellen over het gepleegde onderhoud. Het heeft tenslotte meerwaarde als je jouw iPhone 11 kunt verkopen met alle originele accessoires en in de oorspronkelijke verpakking.